1. De informatie die wij verzamelen

Alle diensten (met inbegrip van diverse andere activiteiten) van Zuidpoort worden opgenomen. Beelden van de mensen die aanwezig zijn of deelnemen aan de dienst (of een andere activiteit) kan worden gebruikt en getoond voor onze interne en externe promotie in print, tv, web en andere vormen van media, natuurlijke hulpbronnen en voor andere promotionele doeleinden en commerciële activiteiten. Door het bijwonen van een dienst (of een andere activiteit) gaat u akkoord met Zuidpoort om hen te helpen van uw imago en persoonlijke gegevens in deze opnames.

Zuidpoort verzamelt algemene informatie over u, zoals uw naam, adres, contactgegevens, zodat Zuidpoort contact met u op kan nemen. We verzamelen deze en andere vormen van persoonlijke informatie in de loop van onze omgaan met u, bijvoorbeeld als u goederen of diensten verkrijgt van Zuidpoort, wanneer u zich registreert voor conferenties of evenementen, en wanneer u deelneemt aan activiteiten of kerk bijeenkomsten. De verzamelde informatie kan gevoelige informatie zijn (zoals gedefinieerd door de Privacy Act), zoals gezondheids-informatie of informatie over uw overtuigingen, die relevant zijn voor de diensten of hulp die u heeft opgevraagd bij Zuidpoort. In het belang van beveiliging en veiligheid en het comfort van de kerkelijke gemeenschap, Zuidpoort opereert ook video’s in en rond het Goodtimes Centrum gebouw. Waar mogelijk is, zal het doel waarvoor wij persoonlijke gegevens verzamelen duidelijk worden gemaakt ten tijden dat wij dat aangeven. Als u ons niet voorziet van bepaalde informatie dan zijn wij mogelijk niet in staat om u toegang te geven tot een aantal van onze diensten of de hulp te geven die u hebt aangevraagd.
Gebruikers kunnen over het algemeen de website van de kerk bezoeken zonder te onthullen wie ze zijn of andere persoonlijke gegevens geven, tenzij ze zich aanmelden, een bestelling plaatst of u zich registreert bij ons. De kerk verzamelt geen persoonlijke informatie over bezoekers van de website, behalve wanneer zij willens en wetens verstrekt worden.

2. Hoe gebruiken wij uw gegevens

Zuid zal gebruik maken van de persoonlijke informatie die we verzamelen voor het doel bekendgemaakt op het moment van verzamelen, of op andere wijze zoals uiteengezet in dit privacybeleid. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden zonder eerst uw toestemming te vragen, tenzij toegestaan of opgelegd door de wet. Over het algemeen zullen wij de gegevens alleen gebruiken en uw persoonsgegevens nooit openbaar maken als volgt:
(A) om vast te stellen en uw betrokkenheid te onderhouden met de kerk, inclusief het leveren van u nieuwsbrieven;
(B) om de producten of diensten die u heeft opgevraagd bij Zuidpoort aan te bieden;
(C) om uw aanvraag te beantwoorden;
(D) om u te registreren voor evenementen, conferenties of promoties;
(E) om ons te helpen om de Zuidpoort sites, diensten en producten meer waardevol te maken voor onze gemeenschap;
(F) voor directe promotie van producten of diensten en om u de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die we zouden kunnen zijn voor u van belang. Indien wij u contact op deze manier zonder uw voorafgaande toestemming, zullen wij u voorzien van de mogelijkheid om eventuele verdere promotionele communicatie afnemen;
(G) aan derde partijen, waar we hebben vastgehouden aan die derden om ons te helpen Zuidpoort te bedienen en de producten of diensten die u hebt aangevraagd, zoals het religieus onderwijs instructeurs, catering en event coördinatoren, promotie bedrijven, transporteurs, zorgverleners bieden , website hosts en IT-consultants, en onze professionele adviseurs, zoals consultants, advocaten en accountants. In sommige gevallen als wij het nodig vinden om gevoelige informatie over u aan derden openbaar te stellen als onderdeel van de door u gevraagde services, en
(H) naar verschillende delen van Zuidpoort aan de ontwikkeling en promotie van andere producten en diensten mogelijk te maken en onze algemene mogelijkheid om kerk deelnemers en de bredere gemeenschap te helpen verbeteren.

3. Toegang tot uw informatie

U kunt een verzoek toegang tot de persoonlijke informatie die de Kerk over u houdt inzien hiervoor neemt u contact met de kerk Privacy Officer. Wij geven u toegang tot uw persoonlijke informatie, tenzij wij wettelijk bevoegd zijn om uw verzoek te weigeren. Wij kunnen hiervoor een redelijk bedrag voor het verschaffen van toegang vragen. Als u persoonlijke informatie verouderd is of onjuist is en wilt wijzigen neem dan contact met ons op. Na uw bericht, zullen wij maatregelen nemen om informatie die onjuist, onvolledig of verouderd te corrigeren. Als u wilt dat uw persoonlijke gegevens verwijderen worden laat het ons weten en wij zullen de informatie indien mogelijk verwijderen. In bepaalde omstandigheden kunnen we u weigeren om uw verzoek om toegang te krijgen, te wijzigen of te verwijderen van uw persoonlijke informatie. Als we uw verzoek weigeren, zullen wij u voorzien van een reden voor ons besluit en, in het geval van wijziging, zullen we er rekening mee houden dat uw persoonlijke informatie met juistheid wordt ingevuld.

4. Veiligheid

Zuidpoort zal redelijke stappen ondernemen om veiligheid van de verzamelde persoonlijke informatie te geven, wij houden deze informatie correct en up-to-date. Persoonlijke informatie wordt opgeslagen op een beveiligde server. Het internet is geen veilige methode van overdracht van informatie. Daarom is Zuidpoort niet verantwoordelijk voor de beveiliging van de informatie die u naar ons verzend of van ons ontvangt via het internet of voor onbevoegde toegang of gebruik van die informatie.

5. Wijzigingen in deze Privacy Policy

Zuidpoort kan dit privacy-beleid van tijd tot tijd wijzigen de gewijzigde versie zal beschikbaar zijn bij de informatiebalies in van Zuidpoort of op de website www.zuidpoort.nl We raden u aan onze website regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.